Lichaamsbehandelingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer Energie ! - Complete lichaamsverzorging en massage

Met essentiele sinaasappelolie en biologisch citroen-en sinaasappelhydrolaat

 

Deze uitzonderlijke lichaamsverzorging wordt op traditionele wijze uitgevoerd en brengt je naar een wereld vol frisse citrusaroma’s. Je eniet van een verzorging met een modellerende massage met sinaasappelboter die je een aangenaam gevoel zal geven.

 

Dankzij een geavanceerd protocol en kwaliteitsproducten beleef je een revitaliserend moment en krijg je een gestimuleerde, sterkere, gehydrateerde en veerkrachtigere huid. Deze specifieke stimulerende verzorging laat je spieren volledig ontspannen.

 

Bewezen doeltreffendheid:

56% extra hydratatie tot 6 uur na het aanbrengen.

 

Er wordt gewerkt met de biologische producten van l'Atelier des Delices

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relax ! - Complete lichaamsverzorging met massage

Met biologische abrikozenolie en biologische cacaoboter

 

Deze deugddoende lichaamsverzorging die door je masseur/ schoonheidsspecialiste op een tradiotionele manuele manier wordt uitgevoerd, bezorgt je een noemt van absolute ontspanning in een smakelijke sfeer van chocolade.

 

Je geniet van de hydraterende voordelen van de rijke olien van biologische sesam, biologische abrikoos en biologische jojoba, en van het kalmerende effect van melisse. Deze verzorging is geinspireerd op Californische modellerende massages die het hele lichaam aanpakken, in combinatie met de knowhow van de Zweedse massage voor een diep ontspannende werking.

 

Bewezen doeltreffendheid:

56% extra hydratatie tot 6 uur na het aanbrengen.

 

Er wordt gewerkt met de biologische producten van l'Atelier des Delices