Afslankmassage

Afslank Massage

erika ottens

De afslank massage is met name geschikt voor vrouwen met cellulite in verschillende gradaties op bijvoorbeeld bovenarmen, buik, billen, bovenbenen en evt. rug.

Het is een behandeling om de bloedcirculatie weer op gang te brengen zodat afvalstoffen, die zich voornamelijk in de vetcellen ophopen, worden afgevoerd. Het gaat bij deze afslankmassage niet om gewichtsverlies, maar om het strakker krijgen van de huid. De afslankmassage verwijdert ook toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn.

 

De afslankmassage is dus een prima ondersteuning bij het volgen van een ander eetpatroon en/of sport. Uit onderzoek is gebleken dat men in circa 10 behandelingen een omvangverlies kan bereiken tussen de 6-12 cm op 5 verschillende meetpunten. De 10 behandelingen kunnen het beste binnen 5 weken gerealiseerd worden, daarna kunnen onderhoudsbehandelingen worden ingepland naar behoefte. Bijvoorbeeld 1x per maand, 1x per 3 maanden of 2x per jaar.

 

Er wordt gemasseerd met speciale afslankmassageolie en er wordt gebruik gemaakt van cupping glaasjes. Na afloop van de massage wordt het desbetreffende lichaamsdeel gewikkeld in een afslankende lichaamspakking. Voedingsadvies maakt deel uit van deze massagebehandeling.

 

NB; Je dient de dag van te voren 2,5 liter water te drinken en op de dag van de massage en de dag erna ook !!

 

Er wordt niet gemasseerd op de 1e en 2e menstruatiedag.

 

Als extra ondersteuning van het afslankproces is de metamorfose massage raadzaam.