Lomi Lomi massage
Boek nu via Treatwell

Lomi Lomi Massage


Anders dan bij een gewone massage is een Lomi Lomi massage meer spiritueel georiënteerd.

De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii. Tijdens de Lomi Lomi massage zullen lange strijkingen en traditionele methodes worden afgewisseld om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen. Wanneer je enorme behoefte hebt aan ontspanning, zal een Lomi Lomi massage zeker bijdragen aan een moment van rust.


Vergeet alles wat je weet over massages! Deze bijzondere massage komt namelijk niet in de buurt van een traditionele of klassieke massage.   Bij deze massage  word  het lichaam minimaal toegedekt met een sarong, om belemmering in de uitgestrekte bewegingen (veelal met de onderarmen uitgevoerd)  tijdens  deze "massagedans" te voorkomen. Er wordt gemasseerd met warme olie.


Voordelen:

Op mentaal gebied kan een Lomi Lomi massage helpen wanneer je last hebt van een laag zelfbeeld, stress of een trauma. Op fysiek niveau kan de Lomi Lomi massage helpen bij het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop en het verbeteren van de afvoer van gifstoffen. Zowel je lichaam als je geest zullen dus opknappen van een heerlijke Lomi Lomi massage.
Tarieven 2020/2021:


60 minuten € 65,--Massagepraktijk Gewoon Doen!


Van Almondestraat 15C

3814 RV Amersfoort


Tel: 06-27333565


KvK  32131163

Btw nr: NL001769350B25

All Rights Reserved © Massagepraktijk Gewoon Doen! 2017

SiteLock