Therapeutisch Massage Traject
Boek nu via Treatwell

THERAPEUTISCH MASSAGE TRAJECTBehandelingen op maat varierend van 3-10 massage-, coaching - energetische behandelingen.Het therapeutische massage traject is gericht op de totale persoon, dus niet alleen op de afzonderlijke fysieke klachten. Het brengt een gezonde connectie tussen Body and Mind tot stand en deze massage & coaching heeft een ontspannend effect op zowel het lichaam als de geest. Het verhoogd het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Tot slot versoepelt en ontspant deze massage de spieren, en geeft u een gevoel van welbehagen en nieuwe energie. Door dieper te voelenen de emoties die vrijkomen te bekloppen en te doorvoelen met de juiste begeleiding zult u beperkende gedachten kunnen elimineren en beter kunnen functioneren in het dagelijks leven. We maken gebruik van diverse technieken uit bijvoorbeeld de metamorfose massage, bdr, eft, bachbloesem, aromatherapie en andere (massage)technieken om tot het gewenste resultaat te komen. 


Het doel van een therapeutische massage traject is de lichaamsfuncties te normaliseren, spanningen en stress te verminderen en de werking van de zenuwen en bloedtoevoer in het gehele lichaam te verbeteren.

De therapeutische massage activeert het immuun stelsel en vergroot daarmee de weerbaarheid tegen ziekten. Het kan pijn verlichten en activeert en ondersteunt de lymfestroom waar vanuit gifstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. Het is dus raadzaam na afloop van de massage 5 a 10 minuten volledige rust te nemen en voldoende water te drinken.


Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en Volwassenen.

Er wordt een behandelplan  gemaakt voor een traject van 3-10 behandelingen. U kunt hiervoor de massagestrippenkaart gebruiken.Kindermassage therapie.


Lees meer


Aromatherapie massage.


Lees meer


BDR - bodydrumrelease 


Lees meer


EFT - emotional freedom techniques


Lees meer


Metamorfose massage.


Lees meer


Klassieke massage.


Lees meer


bachbloesem therapie.


Lees meer

Massagepraktijk Gewoon Doen!


Van Almondestraat 15C

3814 RV Amersfoort


Tel: 06-27333565


KvK  32131163

Btw nr: NL001769350B25

All Rights Reserved © Massagepraktijk Gewoon Doen! 2017

SiteLock