Boek
Boek nu via Treatwell

LET OP: DEZE PAGINA IS ONDER CONSTRUCTIE, LINKS EN DOWNLOADS WERKEN NOG NIET

BEAUTY GIDS - RITUELEN UIT HET OOSTEN


RECEPTEN • SCHOONHEIDSRITUELEN • OUDE GEWOONTEN


Schoonheid en welzijn zijn tegenwoordig doordrenkt met oude tradities, die vroeger beoefend werden door de sultans en koninginnen van het oosten.

 

Ze zijn generaties lang van moeder op dochter overgedragen en werden  gaandeweg verbeterd een aangepast aan onze tijd. Ze hebben door vele beschavingen gereisd, maar hebben hun basis niet verloren en zijn trouw gebleven aan hun kwaliteiten.

 

Dit boek biedt je een ontdekkingsreis  aan met tal van orientaalse rituelen en recepten die vrouwen in de loop van de tijd hebben opgedaan en waar ze hun natuurlijke schoonheid aan te danken hebben. Het is een uitnodiging om thuis, gemakkelijk en in volledige privacy te beoefenen.  Het is vooral een praktische gids om voor jezelf te zorgen op een manier zoals  die in het oosten onderdeel is van het dagelijkse leven.

 

Of het nu om een badritueel, gezichtsverzorging & make-up,  haarverzorging of lichaamsverzorging gaat, je krijgt de gelegenheid om vertrouwd te raken met recepten en oude gewoonten, die met name afkomstig zijn uit Marokko, Egypte, Syrië  en Turkije.


Deze beauty gids is een .. pagina's tellend e-boek met foto's en 56 diy recepten. Je ontvangt de download direct na betaling van €21,95 via onderstaande link (ideal).

Ik wens je veel plezier met het lezen, (her)ontdekken en proberen van deze recepten en beauty rituelen.


OVER DE AUTEURDe fotografie reizen die ik eerder organiseerde brachten mij in Marokko. Het land van 1001 nacht inspireerde mij niet alleen om te fotograferen en boeken te schrijven over mijn avonturen, maar ook om mezelf te beter te leren kennen. Het pad van authenticiteit aldaar en de zoektocht naar recepten om te koken bracht mij dichter bij mezelf. Naast de recepten voor in de keuken kwam ik ook in aanraking met recepten voor persoonlijke verzorging. Op dat moment nog niet wetende wat ik daarmee moest zorgde het later voor een switch van beroep. Ik ging met  Argan olie en  etherische olie in mijn massagesalon werken.  Zo kregen de magische schoonheidsrituelen en recepten uit het oosten, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten een plekje in "mijn wereld". ANDERE E-BOEKEN DIE REEDS VERSCHENEN

VAN DE AUTEUR


ERIKA OTTENS, voedselfotografe en docent fotografie, is een enthousiaste en inspirerende persoonlijkheid, die  jou graag laat kennismaken met een andere wereld.  De wereld van de culinairefotografie, van jezelf en een culturele wereld. Als ondersteuning en onderdeel van haar culinaire fotografie workshops schreef ze de handout " culinaire fotografie", die nu apart in e-book vorm te downloaden is voor degenen die geinteresseerd zijn in het vastleggen van voedsel op de gevoelige plaat.


Zelf had ze de tijd van haar leven  tussen de locale bevolking in Marokko met haar culinaire fotografie discipline. Ze schreef haar avontuurlijke verhalen in een geheel andere cultuur op, die nu gebundeld zijn in het e-book "avonturen in de medina". De recepten die ze op haar reizen naar dit boeiende land verzamelde en uitgebreid uitteste verschenen in het e-book "koken als een berber". 


De boeken zijn hieronder te bestellen en te downloaden via de beveiligde ideal betaallink.

Wil je meer informatie over fotografie: kijk dan op haar website www.foodshootxl.com

 


E-BOEK : AVONTUREN IN DE MEDINA


Spirituele gebeurtenissen in het bruisende hart van Marrakech.

Mezelf in de schijnwerpers zetten, mijn ruimte innemen en met de billen bloot is niet echt 'my cup of tea'.
 Maar... mijn reizen naar Marokko werden innerlijke reizen met alles erop en eraan van (spirituele) liefde, pijn en verdriet en het overstijgen van de vorm. Het uitwerken van karma, soulmates en tweelingzielen liefde. Het mag er zijn en mag zijn plek hebben. Wellicht ook in jouw hart of boekenkast...


Met gedichten waarin de gelaagdheid tastbaar is voor diegenen die door persoonlijke ontwikkeling de lagen kunnen begrijpen.


E-book Avonturen in de Medina € 34,95
E-BOEK : CULINAIRE FOTOGRAFIE 


Vlotte beschrijving over hoe je snel mooie en smakelijke culinaire foto's maakt en stileert. Erika Ottens was de eerste voedselfotograaf in Nederland die culinaire fotografie workshops gaf.  Met FoodshootXL beleef je avonturen, wordt je fotografisch wijzer en wordt je naar een hoger plan getild met je bedrijf, dromen of als persoon. Met tips van styliste  Marloes Wolfs. Deze handout is voor beginners.


Handout Culinaire Fotografie € 16,95


 E-BOEK :  KOKEN ALS EEN BERBER


Niet zomaar het zoveelste marokkaanse kookboek... uniek in zijn soort en met authentieke recepten en vertalingen...binnenkort meer nieuws hierover! Stuur even je adres gegevens naar info@foodshootxl.com bij interesse. Je ontvangt de betaal- en download informatie zodra het digitale kookboek  klaar is. 

Voorinschrijving vanaf heden mogelijk via deze link.


e-book Koken als een berber € 34,95Massagepraktijk Gewoon Doen!


Van Almondestraat 15C

3814 RV Amersfoort


Tel: 06-27333565


KvK  32131163

Btw nr: NL001769350B25

All Rights Reserved © Massagepraktijk Gewoon Doen! 2017

SiteLock