Bach Bloesem remedies
Boek nu via Treatwell

Bachbloesem   therapie


Bach Bloesem Remedies  helpen om de positieve dingen in de mens naar boven te halen en om nare gevoelens te laten verwerken of er ermee om te leren gaan. Ze helpen je om je emotioneel beter te voelen. Een uitgebreide intake zal daarom voorafgaan aan de bachtherapie.


Verschillende bachbloesems kan ik mengen  afgestemd op  jouw hulpvraag of klacht, met een maximum van 3 remedies in 1 flesje.


Gebruik: Je kunt hier ongeveer 2 maanden mee doen.  Gebruik enkele druppels in een glas water en drink telkens kleine slokjes verdeeld over de dag. Herhaal dit   enkele malen

.

Levertijd: ca 4 dagen na bestelling.


Voor de correcte uitleg over de remedies en hun werking verwijs ik  naar de officiële site

http://www.bachflower.com


Stap 1:

Voltooi het betaalproces en download het intakeformulier. Wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op voor een intake afspraak en een afhaal afspraak.

Stap 2:

Vul het gedownloade formulier in en onderteken het. Vervolgens mailt u het formulier naar info@massagepraktijk-gewoondoen.nl .  Heeft u aanvullende informatie m.b.t de hulpvraag dan graag een korte beschrijving toevoegen, zodat wij een goede samenstelling voor u kunnen maken en een eventueel behandelplan kunnen opstellen voor u.
Tarieven 2020:


intake  € 45,--

€ 21,95 per flesje

Massagepraktijk Gewoon Doen!


Van Almondestraat 15C

3814 RV Amersfoort


Tel: 06-27333565


KvK  32131163

Btw nr: NL001769350B25

All Rights Reserved © Massagepraktijk Gewoon Doen! 2017

SiteLock