Over mij

Reis mee naar een andere wereld

 

Als voormalig reisleidster en culinair fotograaf ben ik in 2013 een ander pad ingeslagen. Omdat de belevenis voor mij altijd centraal staat en culturen mij aanspreken, wil ik je graag meenemen op reis naar verre oorden; die van jezelf of door weg te dromen met de geuren van La Sultane de Saba..

Met veel liefde en passie geef ik de diverse massages en begeleid ik je in je proces naar authenticiteit. Het is mooi om te zien als mensen (ook de allerkleinsten) leren ontspannen en van daaruit weer in contact komen met zichzelf. Dit groeiproces is voor iedereen uniek.

 

Met het BMS massageteam ben ik regelmatig aan het werk te zien op sportevenementen zoals de Marathon in Rotterdam, Halve Ronde van Hercules te Dordrecht, Ladies night Sportfondsenbad Amersfoort e.a. Maar ook voor de Dani Eldenstichting tijdens de Verwendagen op de dialyse afdeling van het ziekenhuis in Dordrecht.

 

Naast het geven van massages ben ik graag bezig met mijn andere passies en talenten (koken-fotograferen-reizen-schrijven) en staat bewust leven in het NU centraal. Mijn dochter geeft me daarbij de kracht en inspriratie om de juiste koers te blijven varen.

 

De fotografie reizen die ik eerder organiseerde brachten mij in Marokko. Het land van 1001 nacht inspireerde mij om later met Argan olie en etherische olie te gaan werken in mijn salon. La Sultane de Saba is daarom voor mij een logische keuze en gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.

 

Liefs Erika

La Sultane de Saba is van origine een familie bedrijf uit Marokko. Het concept van la sultane de saba berust op een zeer oud en kostbaar ritueel van het mooimaken van de oosterse vrouw, waarvan het geheim wordt overgedragen van moeder op dochter en van generatie op generatie.

 

La Sultane de Saba heeft authentieke en originele producten ontwikkeld en wil je meenemen op reis naar verre oorden en laten ontdekken waar het lichaam en geest ontpannen en tot rust komen.

 

Geinspireerd op de magische schoonheidsrituelen uit het oosten maar ook Azie en elders biedt La Sultane de Saba 16 verschillende geur-reizen met bijbehorende massages en verzorgingsproducten aan om te ervaren bij de professionele schoonheidssalons, massagepraktijken en wellness centra en kuuroorden. Inmiddels is dit luxe en prestige merk bekend over de hele wereld en tref je overal prachtige badhuizen en salons aan.

 

 

 

De betovering

 

Dit luxe arrangement is helemaal compleet en duurt 2,5 -3 uur.

 

 

Laat de controle los en laat je verrassen:

 

  • Lichaamspeeling en pakking
  • Akwaterra Massage van een uur
  • Gezichtsbehandeling
  • 1001 nacht drankje/hapje

Van Almondestraat 15C

3814 RV AMERSFOORT

 

Tel: 06-27333565

 

K.v.K. nr: 32131163

 

 

SiteLock
Boek nu online!

All Rights Reserved © Massagepraktijk Gewoon Doen! 2017