Ontspanningsmassage

Ontspanning Massage

 

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verkwikkende uitwerking, zowel fysiek als psychisch.

Een massage is het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging of trilling op het lichaam waarbij zowel op de huid als op de spieren wordt gewerkt. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten worden behandeld.

 

Een ontspanningsmassage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. De massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. De ontspanningsmassage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. Heerlijk een uurtje genieten met een rustgevend muziekje op de achtergrond.

 

NB:Tijdens de ontspannende massage kan er op verzoek ook wat dieper op de spieren gewerkt worden. Ik gebruik dan technieken uit de klassieke (sport) massage en/of onderarmtechnieken. Een combinatie die vaak als erg prettig ervaren wordt.

 

 

 

 

 

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Van Almondestraat 15C

3814 RV AMERSFOORT

 

info@massagepraktijk-gewoondoen.nl

 

Tel: 06-27333565

 

K.v.K. nr: 32131163

BTWnr:NL151040667B01

 

Boek nu online!

All Rights Reserved © Massagepraktijk Gewoon Doen! 2017