Lomi Lomi massage

Lomi Lomi Massage

 

Anders dan bij een gewone massage is een Lomi Lomi massage meer spiritueel georiënteerd.

De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii. Tijdens de Lomi Lomi massage zullen lange strijkingen en traditionele methodes worden afgewisseld om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen. Wanneer je enorme behoefte hebt aan ontspanning, zal een Lomi Lomi massage zeker bijdragen aan een moment van rust. Met het idee dat herinneringen en emoties zijn opgeslagen in iedere lichaamscel, worden de strijkingen op een traditionele methode uitgevoerd. Zo kan het lichaam tijdens de massage alle zorgen en gedachten laten varen die eventuele stress en spanningen opleveren.

 

Vergeet alles wat je weet over massages! Deze bijzondere massage komt namelijk niet in de buurt van een traditionele of klassieke massage. Zo is het bijvoorbeeld niet ongebruikelijk dat de masseur begint te neuriën tijdens de Lomi Lomi massage. Schrik dus niet en geef je over aan deze bijzondere ervaring. Het hoort allemaal bij de Hawaiiaanse traditie en er wordt aangenomen dat de vibrerende energie helpt bij het stimuleren van het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel.

 

Voordelen:

Op mentaal gebied kan een Lomi Lomi massage helpen wanneer je last hebt van een laag zelfbeeld, stress of een trauma. Op fysiek niveau kan de Lomi Lomi massage helpen bij het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop en het verbeteren van de afvoer van gifstoffen. Zowel je lichaam als je geest zullen dus opknappen van een heerlijke Lomi Lomi massage.

 

 

 

 

 

 

 

Tarieven 2019:

 

60 minuten € 60,--

90 minuten € 85,--

 

NB: te reserveren vanaf 1 Maart 2019

Massagepraktijk Gewoon Doen!

 

Van Almondestraat 15C

3814 RV Amersfoort

 

Tel: 06-27333565

 

KvK 32131163

SiteLock

All Rights Reserved © Massagepraktijk Gewoon Doen! 2017