Massage & Scrub

Turks fruit Behandeling

 

Dompel jezelf even 1,5 uur onder in de zoete geuren uit het oosten. Geniet van een relaxerende massage met warme shea butter of loukoum olie. Inclusief turkish delight lichaamspeeling van La Sultane de Saba.

 

Deze Massage & Scrub behandeling duurt ca 90 minuten.

Voor- en achterzijde van het lichaam worden gemasseerd. De scrubbehandeling wordt alleen op de achterkant van het lichaam uingevoerd

 

U kunt deze heerlijke behandeling ook reserveren met gouden glitter massageolie. Kom fantastisch voor de dag met de feestdagen, staat leuk bij een zomerse outfit en je maakt indruk bij een bruiloft. € 10 euro extra per behandeling.

Wat is turks fruit?

 

"Turks fruit (Turks: lokum, Grieks: Λουκούμι – loukoumi), ook wel bekend onder de Engelse naam Turkish delight, is een zoete lekkernij die veel in Turkije, Cyprus en in Balkanlanden zoals Griekenland en Albanië wordt gegeten.

 

De lekkernij bestaat voor een groot deel uit suiker of honing, fruit, kokos en gelei, soms met wat nootjes (zoals hazelnootjes, amandelen en/of pistachenootjes), en kan verschillende kleuren hebben." aldus wikipedia

Van Almondestraat 15C

3814 RV AMERSFOORT

 

Tel: 06-27333565

 

K.v.K. nr: 32131163

 

 

SiteLock
Boek nu online!

All Rights Reserved © Massagepraktijk Gewoon Doen! 2017